Inicjatywa festiwal
- Leśne Licho
- Sierżant
- Kontakt:
Właśnie, zdaję sobie sprawę, że zaraz są święta, ale jak odpowiedzi nie było, tak nie ma... *niecierpliwa LL, jest niecierpliwa*
[center]
[/center]

- Leśne Licho
- Sierżant
- Kontakt:
Mam nadzieję, że chodzi ci o Pyrkon. Zazwyczaj tylko jednego zagranicznego gościa zapraszają + polscy pisarze/twórcy gier/inni ludzie związani z fantastyką są zapraszani na większość konwentów, więc nie jest to aż taki problem.
W dodatku Festiwal Szekspirowski to nie konwent. Zapraszają grupy teatralne z całej Europy, więc mają w tym trochę doświadczenia.
W dodatku Festiwal Szekspirowski to nie konwent. Zapraszają grupy teatralne z całej Europy, więc mają w tym trochę doświadczenia.
[center]
[/center]

Wiem, ze to nie konwent. Ale rozmach dość duzy i tak.
Mam jedynie nadzieję, ze uda się Toma zaprosić i jakoś skusić. Moze my, jako armia, gdy dowiemy się, iz takie zabiegi są planowane, napiszemy listy do naszego kochanego pana H i poprosimy aby przyjechał ;3
Mam jedynie nadzieję, ze uda się Toma zaprosić i jakoś skusić. Moze my, jako armia, gdy dowiemy się, iz takie zabiegi są planowane, napiszemy listy do naszego kochanego pana H i poprosimy aby przyjechał ;3

Wiecie, wydaje mi się, że jak by go chciano tak o, po prostu z 4 liter zaprosić to nie ma szans. Ale tak przy okazji festiwali, to wydaje się dość niezłym nawet chwytem marketingowym, biorąc pod uwagę że Tom ostatnio jest na topie + Szekspir to jego konik. Wszystko pasuje ;]
Mam szczerą nadzieję, że Tom da się zaprosić. Myślę, że jak nie będzie miał innych planów w tamtym czasie, to wszystko jest możliwe
Zwłaszcza, że jeszcze nie był w Polsce. Mimo, że mieszkam na samym południu Polski, to na taką okazję na pewno bym przyjechała do Trójmiasta
Poza tym organizatorom też by się to opłaciło biorąc pod uwagę, że Tom zyskuje na popularności.