Inicjatywa festiwal
- MsSalemone
- Starszy kapral
Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przed nami długi weekend, lepiej chwilę poczekać
(Malutka prośba, mógłby mi ktoś na PW wysłać w skrócie co i jak i w czym ewentualnie można pomóc? Jestem tak przywalona nowymi postami, że nie mam jak się ogarnąć z tym wszystkim
)

(Malutka prośba, mógłby mi ktoś na PW wysłać w skrócie co i jak i w czym ewentualnie można pomóc? Jestem tak przywalona nowymi postami, że nie mam jak się ogarnąć z tym wszystkim

- Leśne Licho
- Sierżant
- Kontakt:
Dlatego dobrze by było poczekać do piątku, albo poniedziałku za dwa tygodnie. Wtedy będzie to wyglądało, jakby nam zależało, ale bez nagabywania...
[center]
[/center]

- Freedoooom
- Starszy kapral
- Kontakt:
Dobija mnie brak odpowiedzi 

,,Jeśli jesteś kochany w momencie przyjścia na świat, a także w tym, gdy z niego odchodzisz, jest OK. Wtedy wszystkie inne rzeczy, które wydarzyły się w twoim życiu nie stanowią już problemu."

- LadyDeathstrike
- Sierżant
Ja myślę, że odpowiedzą jak będą znali jakikolwiek konkret. To w naszym interesie jest czekać na łaskę lub niełaskę, a oni nie są zobligowani do udzielania informacji o każdym ich najmniejszym kroku podjętym w sprawie. Niestety tak to działa. Pracowałam w sztabie organizacyjnym festiwalu i załatwienie takiej, no, dość grubej sprawy, to czasami kwestia miesięcy. ..
Z mojego doświadczenia znam też przekręty w takich sprawach... Mianowicie osoba decydująca - ta najważniejsza musi Gościa lubić. Albo mieć w rodzinie kogoś komu zależy... No cóż...
Wiecie dlaczego Kilka lat temu w Sopocie był Ricky M.? "Osoba decydująca" spełniła marzenie córki
Taka robota...
Wiecie dlaczego Kilka lat temu w Sopocie był Ricky M.? "Osoba decydująca" spełniła marzenie córki

Taka robota...
No cóż, sprawa musi pewnie jeszcze przejść przez Public Eye, czyli agencję Tomasza...
Tam też trochę roboty mają, biorąc pod uwagę ilu i jakich mają klientów
http://www.publiceye.co.uk/category/talent
Tam też trochę roboty mają, biorąc pod uwagę ilu i jakich mają klientów

http://www.publiceye.co.uk/category/talent