Blagam podaj mi tego fan maila plis?? :-cMokaczino pisze:Iuventas, widziałam ten liścik! Boże, najsłodsza rzecz na świecie! Czytałam również historię tej dziewczyny, gdzie ona po prostu nie zdążyła się z nim zobaczyć! (serio, która gwiazda w podziękowaniu napisze ci list?)
No i jest ta strona, gdzie jest cały adres na fanmaile :> Chyba się skuszę i coś do niego naskrobię. Pal diabli, mogę czekać rok! Ta fascynacja/obsesja nie minie szybko (albo wcale!)...
Relacja Tom-fani – Autografy, korespondencja, projekty
[center]
[/center]

Tom i jego relacja z obcymi ludźmi, w tym przypadku ze statystami na planie "I saw the light".

X
dla tych co mniej angielski spróbuję przełożyć:

X
dla tych co mniej angielski spróbuję przełożyć:
Tak panie Dave, wiemy że jest "Fucking AweZome Guy and Actor""Po niezwykłym dniu na planie. Wyobraźcie sobie: Stoję w tłumie 300 statystów. Tom Hiddleston wychodzi na scenę. Patrzy na mnie i posyła mi kowbojski salut, który odwzajemniam. Po czym mówi: "Cześć Dave. To nie będzie ostatni raz jak to robimy", najlepiej k*** naśladowanym głosem Hanka Williamsa Seniora w historii. (Koleś ma ogromne możliwości aktorskie). Muszę przyznać, powalił mnie tym, że pamięta mnie i moje imię. Później, po sesji zszedł, uścisnęliśmy sobie ręce i rozmawiał z nami. Cholernie NieZamiowity Gość i Aktor!"

I feel as if a link exists between your heart and mine...
Tomasz jest naprawdę AweZome! Zazdroszczę temu gościowi. My jako fanki chyba nigdy nie będziemy mieć okazji do normalnego pogadania z Tomem. Chyba, że jakimś cudem będzie kręcił w którymś z sąsiednich państw... Albo nie wiem jak na niego trafimy bez tłumu rozszalałego estrogenu wokół
- MalaOfelia
- Kapitan
"You cannot, sir, take from me any thing that I will more willingly part withal—except my life, except my life, except my life."

Właścicielka tumblra Hiddles Memes zainspirowana wpisami Toma o Sudanie Południowym zainicjowała akcję charytatywną, wystawiając na Ebayu zdjęcie Lokiego z autografem Toma oraz koszulkę:

x
Strona aukcji znajduje się tutaj.

x
Strona aukcji znajduje się tutaj.

- MalaOfelia
- Kapitan
Gdybym kiedyś spotkała Toma i Chrisa i cyknęłabym sobie z nimi zdjęcie byłabym tą panią ze zdjęcia z górnego prawego rogu

"You cannot, sir, take from me any thing that I will more willingly part withal—except my life, except my life, except my life."

Ale oni są boscy.
Totalnie tacy guys next door. Jak często mówię po angielsku, tak pewnie bym się zaczęła jąkać i nie wiedzieć, co powinnam powiedzieć, mimo że na konwentach zajmuję się prowadzeniem paneli dyskusyjnych z gośćmi lub moderowaniem i generalnie trzeba się po prostu do nich odzywać i z nimi jakoś rozmawiać. Chyba kwestia tego, że co innego, jak spotyka się ludzi uważanych powszechnie za sławnych, a co innego, jak spotyka się jakiegoś swojego idola.

Witam, założyłem konto aby zadać pytanie odnośnie autografów Toma, nie dla mnie a na prezent dla przyjaciółki, która ubóstwia Go, ale do rzeczy.. Czy jest jakaś szansa na dostanie dedykowanego autografu? Czy musowe są te znaczki z UK? Jeśli tak to jak je zdobyc? I jeszcze jakby ktoś mógł to by napisał w skrócie jak się za to zabrać?
Z góry dziękuje za pomoc
Z góry dziękuje za pomoc