Boli mnie polski tytuł (nie pierwszy i nie ostatni) ale czekam oczywiście.
Filmy i seriale na które czekamy
czy czekam? czy czekam??!!
nie wiem ... nie chce żeby zepsuli to trudny temat do filmowania ... bardziej się boję niż czekam, ale i czekam...
Oficjalna zapowiedź na fb uniwersum:

Tom where are you .... Tooom ....
nie wiem ... nie chce żeby zepsuli to trudny temat do filmowania ... bardziej się boję niż czekam, ale i czekam...
Oficjalna zapowiedź na fb uniwersum:

Tom where are you .... Tooom ....
I feel as if a link exists between your heart and mine...
Spamowałam już newsami o filmie Mendesa z cyklu "kupa znanych brytoli w mundurach do których będą strzelać a ja będę płakać kiedy umierają", ale jeszcze nie dawałam zwiastuna:
#Cumberbatch #Colin Firth #Andrew Scott #Richard Madden #Mark Strong
Brawa dla dystrybutora, że u nas wyjdzie w styczniu, zdążymy obejrzeć przed Oscarami.
#Cumberbatch #Colin Firth #Andrew Scott #Richard Madden #Mark Strong
Brawa dla dystrybutora, że u nas wyjdzie w styczniu, zdążymy obejrzeć przed Oscarami.
Hoooolllyyyyy shiiiiit....
Kamyk, Rav ....
https://www.ign.com/articles/the-last-o ... wQsgL5CZ0E
Kurcze nie wiem jak to sie bedzie oglądało, gra była doskonałym filmem/serialem samym w sobie. Jak to tak... mam się chować i oglądać zza krzesła i atakować purchlaka z poduszek w trakcie oglądania? bo jak to tak siedzieć/leżeć bezczynnie i nie zaciukać po żywiecku paru zombiszczy...
Kamyk, Rav ....
https://www.ign.com/articles/the-last-o ... wQsgL5CZ0E
Kurcze nie wiem jak to sie bedzie oglądało, gra była doskonałym filmem/serialem samym w sobie. Jak to tak... mam się chować i oglądać zza krzesła i atakować purchlaka z poduszek w trakcie oglądania? bo jak to tak siedzieć/leżeć bezczynnie i nie zaciukać po żywiecku paru zombiszczy...
I feel as if a link exists between your heart and mine...
TEGO uczucia kiedy siedzisz w nocy sama w pokoju i purchlak biegnie prosto na ciebie i tak się nie da odtworzyć, tych emocji z gry się nie da powtórzyć nieważne jak dobrze to zrobią. Ani tego jak patrzyłam pierwszy raz jak gracie u ciebie na styropianowej poduszce ani Agu grającej "po żywiecku" i skrzeczącej jakby ktoś ją oblał kwasem. No nie da się. Ale i tak się jaram jak flota Stanisa, że to robią.
Podoba mi się pomysł fanów z Hjujem na Joela.
Podoba mi się pomysł fanów z Hjujem na Joela.