Dawno nie było ekranizacji musicali, ale jak dla mnie zapowiada się dość ciekawie, obsada też imponująca i już nie umiem się doczekać, by pośpiewać w kinie "Memory" A co do "IT" part 2...dalej się boję tego czerwonego balonika
Uwaga, ten zwiastun IT(TO) dość dużo zdradza!
Co do CATS... Nie wiem... Nie wiem jak to skomentować, czekałam na tą ekranizację, ale CGI wygląda słabo, momentami bardzo słabo...
Właśnie weszłam żeby tez wrzucić zwiastun, bo YouTube mi podrzucił, ale Ana była pierwsza. Przyznaje że nie czytałam książki, ani nie oglądałam ekranizacji z 1994, więc będę na świeżo z historią. Czuje, że to będzie dobre!
Pojawił się oficjalny zwiastun do serialu Dublin Murders. Sądząc po zwiastunie to będzie dosyć mroczny serial. Nie mogę się doczekać. Premiera w listopadzie na kanale Starz. Bedzie on także emitowany na BBC, ale nie ma jeszcze oficjalnej daty. Mam nadzieję że ten serial będzie dostępny w Polsce na którejś platformie streamingowej.
P.S W tym serialu występuje także Conleth Hill (Varys z Gry o Tron). Nie rozpoznałam go w pierwszym momencie bo w Dublin Murders wygląda zupełnie inaczej.
Wyszedł także drugi zwiastun do Ford v Ferrari (w Polsce pod tytułem Le Mans 66)